keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Tarjoushaukan jalanjäljissä

Tänään olin varsinainen tarjoushaukka. K-raudan mainos ei yleensä nimittäin mitenkään vangitse huomiotani tipahtaessaan luukusta. Siellä ei ole käsilaukkuja, koruja tai kivoja vaatteita. No ehkä sisustustavaroita voi vähän olla. Nyt kuitenkin jäykempikin lanne lähti tekemään mambomuuveja, kun puutarhahanskoja sai yhdellä eurolla. Myös orvokit olivat huipputarjouksessa.

No siitähän minä kirmaisin suoraan liikkeeseen. Muutama muukin oli huomanut euron super-tarjouksen, ja siellä sitten kilpaa etsittiin oikeita kokoja. Toiset ostivat niitä kymmenittäin. Mulle riitti kolme paria. Orvokit oli myyty jo aikoja sitten loppuun.

Kuinka moni teistä on käynyt Tuurissa Keskisen Kyläkaupassa? Sinne pitäisi kesällä päästä katsomaan, onko niin halpaa ja kivaa kuin väitetään. Niilläkin on sellaisia rajoitettu erä -tarjouksia. Sitten, jos lähdet autolla kaukaa sinne ajamaan niin ei varmaan ole mitään jäljellä. Katsoin muutaman jakson sitä Nelosen Tuuri-ohjelmaa, ja siellähän porukat juoksi kilpaa,ja tavarat oli parissa minuutissa loppu.

Toisaalta alennukset menee jo bensoihin varmaan. Ehkä pitäisi mennä festari-meinigillä yöksi siihen oven eteen nukkumaan makuupussissa niin olisi sitten ekana jonottamassa :) 

Tänään on ollut hieno päivä, sillä sain jopa tehtyä kunnon kävelylenkin. Toiset tykkäävät kuunnella musaa kävellessä ja juostessa. Tänään kuuntelin metsän ääniä ja lintujen keväistä rupattelua :)

2 kommenttia:

  1. Tarjoukset on kivoja ja kyllä kukkasia kannattaa ostaa aina :) Se Tarjoushaukka-Jorma on kyllä huippu Tuuri-ohjelmassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoushaukka oli myös mun suosikki. On se niin hienoa, että maailmassa on hauskoja persoonallisuuksia, jotka tekevät omannäköisiä juttuja omalla tyylillä. Peukutusta sellaiselle :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...