sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Seikkailuja merellä

Terveisiä sieltä, missä suolainen meri tuoksuu, hiekka muistuttaa tulevasta kesästä ja aurinko valon ja varjon leikistä. Kamera ei ihan pysty vangitsemaan sitä, miltä aisteista tuntuu. Tässä kuitenkin pieniä tunnelmakuvia päivän varrelta.

Eräs purjehtija sanoi kerran, että rannikolta on aina lähdetty merille. Ajatus kaukomaista ja uusista seikkailuista ovat aina kiehtoneen merenkulkijoita. Matkaan on sisältynyt myös vaaroja ja jännitystä. Silloin kun harrastin veneilyä, niin kesän jälkeen oli oikeastaan kyllästynyt siihen, että veneessä tilat ovat pienet, säilytystilaa on vähän, ja mukavuudet ovat vähissä. Silti pitkän talven jälkeen sitä oli valmis lähtemään uusiin seikkailuihin.

Suvussani on myös aito merimies, joka on kiertänyt kaikki mahdolliset mantereet. Jännittävät tarinat, matkamuistot ja sattumukset olivat pienellä tytölle kiehtovaa kuunneltavaa. Silloin jo näki, että merellä liikkujat ovat kiintyneet vesistöihin ihan omalla tavallaan. Kotiin on kiva palata, mutta veri jo vetää taas uusiin seikkailuihin.
 

Meri oli tänään peilityyni, vaikka tuuli olikin vielä raaka. Muutama meloja oli jo liikenteessä, ja linnut kaartelivat tyytyväisenä. Saapa nähdä koska talviturkki lähtee tänä vuonna :)2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...