torstai 18. huhtikuuta 2013

Rivieran rantatunnelmissa

Heippahei. Täällä sitä ollaan taas telakoituneena normiasetuksilla. Päivä on tarjonnut inspiraatiota kaikille aisteille. Juna porskutti aamusella kohti lakeuksia. Mietin kyllä matkan varrella, että olisi tosi kiva, jos näiden tulvien, sateen ja peltojen keskeltä avautuisi sisustajan mieltä hiveleviä makupaloja, ja kyllähän kaikenlaista löytyikin.

Pikkulöytöjä tarttui mukaan myös kuvina, joten laittelen vähitellen keitoksen sattumia tänne vähän eri päivinä. Yksi sisustusliikkeistä edusti Riviera Maisonia. Tuttu merkki, mutta kiva oli jälleen nähdä erilaisia keväisiä tuulahduksia.

Pioni on yksi lempikukistani, eikä sitä voi mitenkään vastustaa. Tämä hento punainen asetelma tarjottimella houkutteli Beach House -tunnelmaan kesähiekalla, meren rannalla :)

Toivottavasti sinullakin on ollut mukava päivä, ja hei viikonloppukin on tulossa!


Tuoreen appelsiinimehun puristaminen on yksi pieniä ylellisyyksiäni arjessa. Tämä tuote oli siitä hauska, että se oli kooltaan vain pienen kahvikupin kokoinen. Lisäksi siinä oli korva ja kaatonokka.


Nämä purkit houkuttelivat puoleensa tuttuun tapaan pitsillä. Itse asiassa purkin ympärillä oli suikale valkoista, virkattua nauhaa, joka oli ommeltu yhteen. Helppoa olisi tehdä vanhoista pitseistä kotonakin. Yhdessä purkissa oli valkoista hiekkaa. Sisälle vain tuikku, tai vaikkapa simpukan kuoria.

4 kommenttia:

 1. Ihana toi appelsiinin puristaja ja kuppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mulla oli ihan sama fiilis, kun näin sen. Pieni ja söpö :)

   Poista
 2. Riviera Maisonilla on ihania sisustustavaroita ja noi appelsiinin puristin mukit ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puristin oli kyllä päivän ilopilleri, joka sai hymyn huulille :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...