lauantai 20. huhtikuuta 2013

Puutarhaa ja Afrikkaa

Tervehdys teekupin äärestä. Lintujen sitkeä visertäminen sai tänään hereille syvästä unesta. Toisaalta arvelinkin, että ulkona on hieno sää, vaikkakin tuulinen. Viime päivien kiireet tekivät tehtävänsä. Eilen illalla katsoin pirteänä vielä Voice of Finland -kisan (suosikkini pääsi finaaliin), mutta sen jälkeen joskus myöhemmin alkoivat formuloiden aika-ajot telkkarista. Se oli sitten niin sopivaa unilääkettä, etä simahdin sohvalle. (anteeksi Formula-fanit :))

Pitkästä aikaa tuli nautittua paistettuja ahvenia, jotka olivat tosi hyviä. Kotikokki valmisti eilen "terveellistä" suklaakakkua. Se tehtiin mm. mustapavuista, kaakaosta ja Stevia-sokerista. Maku oli kyllä yllättävän hyvä. Eipä olisi uskonut, että ne valmistettiin osittain pavuista.

Tänään onkin tiedossa puuhastelua puutarhassa. Omenapuu vaatisi hoitoleikkausta. Saapa nähdä tuleeko se tänään jo tehtyä. Pientä puutarhan siistimistä voisi tehdä muutenkin, kun aurinko paistaa ja lumet lähtivät viimein . Illalla on tiedossa yllärikonsertti, joka liittyy afrikkalaiseen musiikkiin. Uteliain mielin suunnistan sinne kuuntelemaan ja virkistymään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...