tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pujottelushoppailun satoa

Pujottelukilpailun mestari tuulettaa nyt! Onnistuin nimittäin vaatekaupassa tekemään liukkaita käännöksiä, ja löytämään täysin perusvärejä. Ostoskierroksen jälkeen laskeuduin suodatinpussin värisellä laskuvarjollani keskelle olohuonetta lajittelemaan hankintojani.

Jos katsoo vaatekauppojen tarjontaa ja omia hankintoja, niin jokin ei täsmää. Nyt olisi pitänyt ostaa kirkkaita värejä: keltaista, sinistä, turkoosia, vaalenapunaista jne. Ja mitäpä minä ostin. Paitapusero (valkoinen), trikoopaita (valkoinen), pitkät housut (väri hiekka), hame (väri hiekka).

Olisihan sielä ollut niiiiin iiihania karkkivärejä, mutta jostain syystä ne jäivät kauppaan. Täytyy paikata tätä tilannetta sitten hankkimalla tosi värikkäät kengät, huivi ja kenties jokin koru.

Ehkä hankintoihini vaikutti se, että osa ostoksistani oli tarjouksessa. Löysin Boomerangin hameen, joka oli  -50%. Housut olivat myös -30%.

No näillä mennään. Tuli muuten mieleen, että matkustessani Italiassa huomasin, että naiset pukeutuvat loppujen lopuksi siellä melko klassisen tyylikäästi. Suomessa viimeisimmät trendit näkyvät voimakkaasti katukuvassa. Italiassa esimerkiksi musta jakku ja perus-valkoinen paitis olivat tosi suosittuja. Mistähän se johtuu, että meillä näkyy niin voimakkaasti vaatekaupoissa kaikki nopeasti vaihtuvat trendit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...