perjantai 19. huhtikuuta 2013

Puiset vetolaatikot käyttöön

Perjantai ja puulaatikko ne yhteen sopii. Molemmat alkavat P:llä, ja jokainen päivä voi olla potentiaalinen sisustuspäivä. Mitä voisi tehdä irrallisilla pienillä puulaatikoilla? No tässä yksi vinkki. Niistä saa käteviä kukkapurkkeja niin oikeille kasveille kuin silkkikukille. Olen törmännyt usein kirppareilla ja vastaavissa paikoissa pieniin irrallisiin vetolaatikoihin. Usein vanhoista kaapeista tai piirongeista puuttuu laatikoita. Näitä yksittäiskappaleita sitten löytyy osto- ja myyntiliikkeistä, varastoista ja ullakoilta.

Kukkapurkkeina ne kestävät kosteutta paremmin, jos näkee vähän vaivaa vuoraamisen suhteen. Tietysti kastelun kanssa saa olla tarkkana. Jos oikeasti vanhoja boxeja ei löydy nurkista, niin tarjolla on uustuotantona tehtyjä laatikoita myös. Pieni puusepäntaito ja innokas mieli voivat onnistua tekemään tällaisia ihan hyvin myös laudoista nikkaroimalla.

Olen sellainen intoilija, että kokeilen kaikenlaista. Tekemällä oppii ja kokemusta kertyy. Muuten. Miksiköhän koulussa pojat valitsevat yleensä veiston ja tytöt käsityön? Olisin tykännyt molemmista töistä. Valitsin kyllä aikanaan käsityön, mutta nikkarointiopit eivät olisi olleet pahitteeksi. Vasaran käyttöätaitoa kyllä tarvitsen pienissä remonttihommissa nykyäänkin niin sisällä kuin puutarhassa, vaikka miehistä apua onkin tarjolla :)

2 kommenttia:

  1. Ihana idea ja mulla oli yläkoulussa tekninentyö kun suurin osa työtistä oli rättikässässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmänkin voitais kannustaa tyttöjä valitsemaan teknisen työn. En muista myöskään, että mun kouluaikana kukaan poika olisi ollut ompelemassa koneella, vaikka monet räätälit ovat miehiä.

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...