tiistai 9. huhtikuuta 2013

Pentikin matkassa pohjoisessa

Tervehdys täältä pohjoisesta. Makoisat unet on takana, aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja edessä on uusi päivä. Pentik on jo startannut sisustajan kesän, joten siksi näytillä onkin matkan varrella nähtyjä asetelmia. Hedelmiä voi aivan hyvin käyttää sisustuksessa, ja usein olenkin laittanut esimerkiksi vihreän limen tai sitten pähkinöitä lasipurkkiin.

Kuusamossa oli Pentikin Outlet-myymälä, ja siellä oli paljon kaikkea mukavaa. Löytönurkkauksessa oli myös poistuneita sarjoja alennusmyynnissä. Nyt olisi ollut mahdollisuus ostaa rikkinäisen tilalle uusi tai täydentää sarjaa, joka on poistunut tuotannosta. 

Korituoliin olisi mukava istahtaa paistattelemaan päivää, mutta velvollisuus kutsuu. Toivottavasti aamiainen on runsas ja monipuolinen tänään. Päivän havainnoista laitan tänne tunnelmia lisää myöhemmin. Ihana tiistai tänään. Toivotan mukavaa päivää myös sinulle!

2 kommenttia:

  1. Olipas taas kivoja kuvia. Kiitos muutenkin ihanasta blogista. Blogissani on muuten sinulle terveisiä. :)

    http://omapiilopaikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle siitä, että jaat kanssani näitä hetkiä. Ihanat terveiset löytyivät blogistasi, ja siksipä päivä taittuu kepein askelin :)

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...