torstai 4. huhtikuuta 2013

Optimistilla on hauskempaa

Hello. Kuinka sinun päiväsi on sujunut? Päätin asennoitua tähän päivään optimistisesti. Jostain muistin hämärästi sellaisen sanonnan, että pessimisti saattaa olla pitkällä aikavälillä ehkä oikeassa, mutta sillä aikaa optimistilla on ollut paljon hauskempaa.

En siis keskittynyt yhtään siihen, että aamulla ei löytynyt mistään parkkipaikkaa autolle. Päivälläkään ei löytynyt mistään parkkipaikkaa. Kaupassa tuli hiki, kun oli liikaa vaatetta. Sitruunavinegretteä ei löytynyt ainakaan toistaiseksi jne. Nämähän ovat ihan arkisia asioita, enkä halua mitenkään kuulostaa siltä, että päivä meni pilalle, kun samppanjasapeli on tylsynyt ;)


Tänään on siis ollut aivan loistava päivä....tähän asti (sanoisi pessimisti). Olin aivan ihanassa lounaspaikassa, jossa söin kukkakaalikeittoa. Maku oli pehmeän samettinen, ja keitto oli koristeltu kuin kukkataulu. Olen ihastunut sosekeittoihin tällä hetkellä, ja kotona on koko ajan tilauksessa avocadokeitto. Raikas salaatti viimeisteli kokonaisuuden. Löysin myös paidan, joka osui silmiini suhteellisen pikaisella kauppakäynnillä. Laittelenpa siitä kuvan tänne jossain vaiheessa.


Keskipäivän ohikulkijaa ilahdutti vielä sopivasti lausahdus, joka toimii erityisesti silloin, kun soijaa pukkaa :)


Näiden asioiden siivittämänä olen saanut aikaan jopa ihan oikeita asioita. Työt ovat sopivassa vaiheessa, ja onpa tullut siinä siivellä muutama kurssi suoritettua. Kohta saan siis palkita itseäni sinnikkyydestä ruhtinaallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...