sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Niiskuneiti valmiina hääjuhlaan

Mihinkäs se Niiskuneiti on lähdössä, kun noin kovasti puuteroidaan nenää? Tämän kevään Muumimukissa koristaudutaan ja kaunistaudutaan. Voisin kuvitella, että tiedossa on jotain aivan erityistä, kenties jopa hääjuhla, kun kesä on tulossa.

Oma mielikuvitukseni lähti valloilleen, kun näin tämän mukin. Pidän myös itse juhlista ja juhlien järjestämisestä. Siksipä nyt on teemana prinsessahäät. Nyt on se aika, jolloin otetaan kaapista esille ne kauneimmat korut ja ihanimmat kengät.

Onko sinulla tiedossa lähiaikoina juhlia, tai kenties tiedossa kutsu häihin? Viikonlopun kunniaksi tässä siis romantiikkaa ja hempeilyä :)

4 kommenttia:

 1. Itse olen menossa serkun ylppäreihin mutta häitä ei ole tiedossa tänäkään kesänä. Noi muumimukit ovat ihania, tuo puuttuukin vielä kokoelmistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tiedossa riparijuhlat kesäksi, mutta häitä ei myöskään vielä tiedossa. Keräilen lähinnä noita Muumien kausimukeja. Tosin kaapit alkavat pursuta jo niitäkin :)

   Poista
 2. Oi ihana Niiskuneiti ja todella kauniit kuvat :-) Multa puuttuu vielä nää uusimmat muumimukit, täytyy tehdä tilaa kaappiin nii saa taas muutaman uutuuden sinne mahtumaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina päätän, että enää en osta niitä, mutta taas tulee jotain ihania kausimukeja, niin siinä sitä sitten ollaan :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...