maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mitä kuvasta puuttuu?

Pieni tauko on juuri nyt paikallaan, ja parhaiten siitä saa kaiken irti laittamalla villasukat jalkaan. Kaikki on lähes kohdillaan. Kookoskeksit, italialainen sisustuslehti ja pehmeä matto kuljettavat mielen hetkeksi uusiin maisemiin.

Paljastan  nyt kuitenkin, että kuvasta puuttuu oma katalysaattori, voimanlähde ja tuote, joka antaa vaatimattomalle energialle siivet. Se on kupillinen teetä. Sen avulla tällainen maanantailaatikkoon pakattu tytteli lähtee uuteen liitoon loppupäiväksi. Ja sen avulla huuhdellaan makoisat kookosmuruset alas.

Ja miksikö niin tärkeää asiaa ei näy kuvassa? Joskus merkittävät ja ratkaisevat asiat on rajattu kuvan ulkopuolelle. Oletko koskaan käynyt valokuvanäyttelyssä ajatellen, että mitähän tuossa on tapahtumassa tai juuri tapahtunut? Joku on joskus sanonut myös tauluista siten, että ne ovat vain pysäytettyjä hetkiä pitkässä jatkumossa. Taulussa emme näe sitä, mitä oli hetkeä ennen tai maalaukseen ikuistetun hetken jälkeen. Joskus mielenkiintoisempaa on kuvitella se, mitä näkyy kuvan ulkopuolella kuin se mikä näkyy kuvassa.

No tässähän se teetauko nyt hurahtikin pohtiessa filosofisia asioita :)

2 kommenttia:

  1. Itse pidin tänään lettukestit vierailleni :) Pieni hengähdystauko tekee ihmeitä!

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...