sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Meno-paluu Höyhensaarille

Hupsista, että tuli nukuttua kerrankin vähän pitempään. Tulipa otettua meno-paluu Höyhensaarille, ja oli ihan hyvä reissu. Kannattaa kokeilla. Nythän on sunnuntai jo reippaassa vauhdissa, ja kaikkea mukavaa on tiedossa tälle päivälle. Yritän nukkua univelat pois pidentämällä yöunia. Välillä olen ottanut päiväunia, jos on ollut pakko. Ne eivät kuitenkaan virkistä, vaan yleensä olen loppupäivän pihalla kuin lumiukko.

Toiset pystyvät torkahtelemaan suurinpiirtein nojatuoliin kymmeneksi minuutiksi. Oma power nap on jää kyllä haaveeksi. Odottelen sitten iltaan, ja nukun pitempään. Toisaalta junan tasainen kolkutus houkuttelee nukkumaan, ja autokyyti pitkällä matkalla. Lentokoneessa en saa millään nukuttua ennen kuin ollaan tukevasti maankamaralla. Erilaisissa elämäntilanteissa vo olla pakko nukkua päiväunet, jos on paljon valvomista yöllä.

Olen kuullut, että se 10 minuuttia virkistäisi, mutta mistäs sen nukahtaessa tietää, että koska on vartti mennyt? Sitähän vaan nukahtaa randomilla, eikä ole kelloa herättämässä. Siinä sitten posrskuttelee pari tuntia Höyhensaarilla tietämättömänä, ja se on siinä sitten. Loppupäivä menee koomassa.

No nyt on siis hyvä setti unta takana, ja edessä aurikoinen sunnuntai. Lisää jutustelua tulossa. Nautiskellaan tästä päivästä :)

2 kommenttia:

  1. Mulla ei onnistu oikein noi pikaunet, vaivun syvään uneen ja oho, se on sitten mennytkin pari tuntia untenmailla :D Mutta vapaapäivänä pitää nukkua silloin kun nukuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama torkkumisen kanssa, ja yritän sinnitellä ilman vaikka väsyttäisikin :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...