keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Matkalaukkuelämää

Matkalaukun pakkaaminen ei ole niitä herkullisimpia tehtäviä, jos on paljon menossa. Aina joutuu miettimään, onko kaikki varmaan mukana. Lähes kaikkea saa hankittua paikan päältä tarvittaessa, mutta jos päiväohjelma on tiukka, ei siitä niin vaan irrottauduta etsimään deodoranttia.

Silloin on helppo lähteä reissuun, jos mukaan tarvitsee esimerkiksi pelkästään kesävaatteita, tai pelkästään ulkoiluvaatteita. Nyt tilanne on siinä mielessä haasteellinen, että muutamaan päivään mahtuu täysin erilaisia tilaisuuksia. Laukussa on siis oltava ulkoiluvaatteita, käyttövaatteita, iltajuhlavaatteita. Kaikki asukokonaisuudet pitäisi miettiä jo kotona, ettei tule turhia raahattua mukana. Sitten pitäisi muistaa joka asulle kengät ja asusteet tilanteen mukaan.

Olen nyt siirtänyt suunnittelua, mutta pakko tässä on lähteä kaappia tonkimaan ja tekemään muistilappua. Sitten on vielä muutamia sellaisia pieniä juttuja, jotka tuovat mukavuutta matkailuun. Laturi on pakko olla mukana ja kuulokkeet musaa varten. Korvatulpat ovat pelastaneet yöunet, kun bändi hakkaa seinän takana kolmeen rumpuja, ja aamulla pitäisi olla pirteänä pystyssä. Ilman villasukkia en lähde minnekään, ja omaa teetä on kiva olla mukana. Niin, että miksei voi olla vaan joku, joka pakkaa mun puolesta, ja tietää mitä pitää olla mukana...Se olisi niin luksusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...