torstai 25. huhtikuuta 2013

Mahtavaa hulluttelua Lontoossa

Vuoden tärkeimmäksi puutarha-showksi voisi mainita tänä vuonna RHS Chelsea Flower Shown, joka täyttää pyöreät 100 vuotta. Tämä voisi myös olla erinomainen syy piipahtaa Lontoossa toukokuun loppupuolella, sillä nähtävää on uskomattoman paljon. Tapahtuma tunnetaan myös nimellä Great Spring Show.

Tämä valtava kukkamaailma kerää vierailijoita ympäri maailmaa, ja mielikuvitukselliset asetelmat on loihdittu viimeisintä ideanystyrää hyödyntäen.Tapahtumassa jaetaan myös palkintoja eri kategorioissa. Mukana on niin huippusuunnittelijoita kuin tunnettuja vierailijoita, puhumattakaan ihan tavallisista puutarhan ystävistä.

Nämä kuvat ovat aikaisemmilta vuosilta. Lisätietoja täältä: RHS Chelsea Flower Show


Hattuja käytetään aivan liian vähän arjessa. Onhan nykyään hattumarsseja, ja kiitettävästi on kaupoissakin kesän tullen kivoja malleja. Kannustan käyttämään päähineitä, hattuja, huiveja, myssyjä, baskereita ja mielikuvituksellisen ihania tuunattuja luomuksia.

Kesällä pitäisi tietenkin pitää hattukutsut puutarhassa :)

Kuvat: Chelsea Flower Show

4 kommenttia:

 1. Nämä täytyisi nähdä livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pitäisi päästä hakemaan uutta inspiraatiota omaan kotipuutarhaan, ja vaikkei olisi puutarhaakaan niin varmaan olisi ihasteltavaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nyt vaan odottamaan, että viiniköynnös kasvaa, niin pääsee hattua väkertämään :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...