lauantai 13. huhtikuuta 2013

Luonnon materiaalit sisustukseen

Blogini lukijoilla ei varmaan ole jäänyt huomaamatta, että intoilen kovasti puumateriaaleista ja luonnon antimista, vaikka myös kaikki muu puuhastelu kiinnostaa. Nyt olen saanut vihdoin käsiini Luonto sisustaa -kirjan, joka tulee varmasti  inspiroimaan tulevan kevän ja kesään askarteluja.

Kirjan ovat tehneet Susanna Uusitalo ja Ritva Tuomi, joka on ottanut myös kirjan kuvat. Materiaaleiksi käyvät sammal, puukiekot, oksat, risut, narut, laudanpätkät jne. Niistä on ideoitu todella kivoja siustustuotteita. Ensi silmäyksen perusteella vaikeusasteita on erilaisia, ja niistä löytää tekemistä myös ilman hankalia työkaluja. Ideat on myös jaettu eri vuodenaikoihin.

Tätä selaillessa voikin odotella lumien lopullista sulamista, niin pääse takapihalle levittelemään metsän aineksia uusia toteutuksia varten :)
2 kommenttia:

 1. Epätodellista! :) Löysin blogiisi tänään ja täällähän oli vaikka mitä "tuttua". Samasta kirjasta väsäsin juuri tällä idealla taulun talon seinään ja polttopuusavotassa tuli sahattua koivukiekkoja Toast Skagen-lautasiksi. Ja olen kirjahullu ja...ja...

  Hauskoja sattumia! :) Jään lukijaksesi...

  KAUNIS blogi Sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa kuulla! Tervetuloa lukijaksi, ja minäpä tuun visiitille blogiisi!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...