perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kuppi nurin ja puutarhaelämää

Pöytätilaa ei askartelijalla ole koskaan riittävästi, joten ylöspäin on laajennettava, kun leveydessä tulee raja vastaan. Siksipä kahvikupit kohoavat uusiin korkeuksiin muodostaen kerrosvadin ja sopivasti säilytyspaikkoja pienille tarvikkeille.

Eri elämänvaiheissa ei viikonlopun tuloa ole välttämättä huomannut. Ne ovat olleet vaan päiviä muiden joukossa. Aina ei ole perinteistä viikkorytmiä, jos on esimerkiksi vuorotyöläinen. Tuttavani pienen lapsen äitinä pyrkii järjestämään perjantaille aina jotain pientä herkkua ja erilaisen kattauksen, jotta hänestä itsestä tuntuisi perjantailta.

Viikonlopulle on tulossa puutarhamessut, ja luvattu on kivoja ideoita sekä inspiraatiota. Katsotaan minkälaisia vinkkejä sieltä mukaan tarttuu. Lupaan jakaa ne myös täällä kanssanne.

Takapihalta on lumet oikeastaan vihdoin lähteneet kokonaan, mutta maa näyttää vielä aika murheelliselta. Jos tästä pitäisi jotain hyvää löytää, niin nyt voi vielä askarrella kaikkea sisätiloissa ennen kuin puutarha kutsuu möyhentämään :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...