tiistai 2. huhtikuuta 2013

Koukussa huulirasvaan

Hellurei. Ihme on muutakin kuin Haydenin sinfonia D-duurissa, nimittäin tiistaita pukkaa, ja tässä sitä taas porskuttaa koko kvartetti, kun mukaan lasketaan molemmat kädet ja jalat. Tämän sekavan aloituksen jälkeen voi loppupäivältä odottaa vain lisää hämmentämistä ja sattumia elämän keitoksissa.

Joskus arjen sulavuus voi kulminoitua yhteen merkittävään pisteeseen, ja tällä kertaa ytimessä on huulirasvan loppuminen. Hädissään on nyt sitten tullut sudittua huuliin lähes kaikkea paitsi kenkärasvaa. Parin päivän aurinkohoito on tehnyt tehtävänsä, ja nestetankkaus on tainnut jäädä vähän heikommalle. Kauppaan ei vielä ehdi, joten täytyy kitkutella iltaan asti korvikkeilla. Miten sitä voikaan olla kiintynyt noin vahvasti tarvikkeeseen nimeltä huulirasva. Palaan vielä aiheeseen, kun olen päässyt vertailemaan hyllyjen valikoimia :)
Nyt täytyy jatkaa elämän tosiasioiden parissa, koska jonkinlaista tulosta tässä yhteiskunnassa täytyisi joka päivä syntyä, ainakin mikäli tiedotusvälineitä kuuntelee. Kuulemisiin ja reipasta tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...