maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kookos ja kompassi

Tässä kuvassa on uusi lemmikkini ja samalla pikakyyti Karibialle. Ei muuta kuin pieni palanen lähelle makuhermoja, ja johan alkaa latinorytmit soida ja lantiot keikkua. Löysin sattumoisin kauppareissulla tällaisia kookoslastuja, ja niiden kanssa on aina kesä. Yleensä olen käyttänyt sitä perinteistä rouhetta, mutta nämä ovat mudoltaan rapeita ja ohuita. Tähän mennessä olen laittanut niitä kakun päälle, Weetabixin sekaan ja syönyt ihan sellaisenaan.

Tänään on siis maanantai, vaikka ei yhtään tunnu siltä. Oikeastaan tämä vapaapäivien vietto ja kellojen siirto ovat sekoittaneet jotenkin ajantajua. Tänään voi vielä rempseästi rillutella, mutta huomenna täytyy ottaa kalenteri ja kompassi käteen. Tänään on sitten vielä kaikkien ketkuttelijoiden juhlapäivä.


Kaiken tämän ajantaju-häsläyksen keskellä on makoisa tilaisuus keikutella venettä vielä lisää. Tänään saa aprillata oikein luvan kanssa, ja vielä juoda kuravettä päälle. Onko sinua aprillattu koskaan niin kunnolla, että muistat sen vielä monta vuotta jälkikäteen. Meikäläistä on juoksutettu kaikenlaisilla pikkuasioilla, tyliin "kato elefantti käveli ohi". On oikeastaan vaikea keksiä sellaista pilaa, että se naurattaa kaikkia, myös pilan kohdetta, ettei loppupäivä mene pilalle.


Lehdissähän on aina kaikenlaisia juttuja kuinka milloin missäkin paikassa jaetaan ilmaiseksi älyttömyyksiä. Siellä sitten jonotetaan kassit ja kanisterit kädessä herkkupaloja. Ja auts. Kyllä sattuu, jos on ajanut autolla pidemmän matkan huomatakseen vain aprillipilan.

Joka tapauksessa, mukavaa juksaus-päivää kaikille, ja onhan se ihan terveellistä osata nauraa itselleen, jos osuu nilkkaan :) Nauru pidentää ikää ja pieni leikkimieli maustaa arkea sopivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...