keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kirjatoukka ja tilaajapalkintojen parhaat

Ostatko kirjat kaupasta, lainaatko ne kirjastosta, tilaatko netistä, vai kuulutko johonkin kerhoon? Olen innostuksissani liittynyt kaikenlaisiin kerhoihin, joista tulee aina kerran kuukaudessa postia. Aina pitäisi muistaa peruuttaa, jos ei ota kuukaudenkirjaa. Netissähän se onnistuu kätevästi, mutta tunnuksia en muista ikinä ulkoa, ja niitä pitää sitten kaivella jostain esille.

Olen oikein oppikirjaesimerkki siitä, että liityn tutustumistarjouksien houkuttelemina kaikenlaisiin juttuihin mukaan. Jotain palkintoja siitä taisi tulla tai muutama kirja tosi edullisesti. Ilman kirjastoa en tulisi toimeen. Kirjasto on mielestäni aivan loistokeksintö, joka on palvellut meikäläistä jos minkälaisissa tilanteissa. Toisaalta onhan noissa kerhojen jäsenlehdissä kätevästi esillä kaikki uutuudet ja sellaiset kirjat, jotka menisivät ohitse.

Toinen juttu on tilattavat lehdet. Tilaan tarjouksista aina jonkuin setin, jos kaupanpäälle tulee jokin kiva palkinto. Toisaalta tykkään niin monista eri lehdistä, että en voi kaikkia millään tilata. Siksipä usein ostankin irtonumeroita (kun olen vaihtelunhaluinen).  Luin jostain, että lehtien tilaajalahjat ovat nykyään huomattavasti arvokkaampia kuin ennen. Siellähän on ihan laadukkaita tuotteita mukana. Toisethan metsästävät lehtitarjouksia ihan palkintojen vuoksi. Onko sinulla jokin hyvä kokemus tilaajalahjasta? 

Sittenhän pitäisi jonkun lyhyen tarjouksen jälkeen huomata ajoissa, jos se muuttuu kestotilaukseksi. Joka tapauksessa lehtivalikoimassa alkaa olla niin paljon kivoja vaihtoehtoja, varsinkin ulkomaisissa lehdissä, että ei niitä mitenkään ehdi lukea niin  paljon kuin haluaisi. Ja kyllähän se ostelu tuntuisi kukkarossakin. Kyllä muuten vähän kirpaisi Italiassa ja Saksassa, kun samoja lehtiä sai siellä puoleen hintaan verrattuna kotimaan hintatasoon. No tällaista jutustelua heräsin miettimään, kun taas kerholehtiä tipahti luukusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...