torstai 18. huhtikuuta 2013

Kiinalaista kolmella tavalla

Reissussa on aina sama ongelma ruokapaikkojen suhteen, jos ei tunne tarjontaa. Yleensä mietin etukäteen, että nyt etsin jonkun tosi ihanan, erilaisen ruokapaikan. Sitten kun on kävellyt monta tuntia, on niin poikki, että astuu ensimmäiseen paikkaan, josta tuoksu kantautuu kadulle.

Olen alkanut nykyään googlettaa ruokapaikkoja etukäteen ennen reissua. Sitten on valmiina muutama vaihtoehto toisella paikkakunnalla, jos kiireessä pitäisi löytää jotain. Tämän päivän löytö oli onnistunut. Kiinalainen lounaspaikka tarjosi nimikkeellä "Kolme pientä ateriaa" oikein maittavaa ateriointia. Alkuruuaksi oli kevätrulla ja salaattia. Sitten oli nämä kolme pääruokana riisin kanssa: kanaa, lihaa ja vielä friteerattua kanaa.

Jälkkäri olisi ollut friteerattu banaani jätskillä, mutta millään ei mahtunut enää. Menimme sitten eri paikkaan jälkkärille myöhemmin.


Sopiva tee/kaffittelupaikka löytyi sitten pari tuntia myöhemmin, ja sieltähän tämä mangojuustokakku  iski silmää veitikkamaisesti. Se oli sitten menoa, ja maku oli sitä, mitä ulkonäkökin lupasi. Olipas kiva mennä valmiiseen pöytään, eikä tarvinnut pettyä makuihin. 


2 kommenttia:

  1. Kiinalaisia ravintoloita on monenlaisia, hyviä ja huonoja. Se on suuri harmitus, kun sattuu juuri siihen huonoon ja olisi kamala nälkä. Mutta oletpa herkutellut ihanalla jälkkärillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä "kiinalainen ruoka" -nimikkeellä on tarjolla kaikenlaista epämääräistä. Thai-ruoka on suosikkini, ja niitä on myös tarjolla vähän joka lähtöön :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...