sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kiinalaista ja muita makupaloja

Heippatirallaa. Matka on taittunut päivän aikana hienosti, ja Ouluun asti olen päässyt. Tällanen pieni pit stop ja huomenissa sitten eteenpäin. Olipas mukavaa ajella, kun oli kuivat tiet. Luntakaan ei satanut, ja aurinko pilkotteli jonkun verran.

Aamu-eväillä ei pitkälle jaksanut, joten perillä olikin sitten melkoinen nälkä. Suunnistin aiemmin tuttuun Hai Long -kiinalaiseen, eikä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Buffetissa oli niin paljon erilaisia vaihtoehtoja, ettei kaikkea jaksanut millään syödä. Perus-tyylillä laittelin kaikenlaista sekaisin lautaselle.


 Kevätrullat olivat huippuhyviä, pehmeitä, ilmavia ja rapeita. Ne on mun fastfood-suosikkeja.
Täällähän oli Stocka vielä auki, joten kävin tsekkailemassa tarjontaa. Ensi viikolla alkavat Hullut Päivät, joten siellä varmaan jo raivataan tilaa alennusmyynnille.  Katujen varsilla näkyi myös kivoja sisustusliikkeitä, joten piipahdan niissä huomenissa ennen kuin matka jatkuu. Täytyypä yrittää lepuuttaa vielä illalla väsyneitä jäseniä uima-altaassa. En kuitenkaan haluaisi missata illan Kosto-jaksoa, joten täytyypä toimia ripeästi. Lisää kuvasatoa tulossa myöhemmin :)

2 kommenttia:

  1. Vaikka tykkäänkin kokata, niin on se vaan mukavaa mennä valmiiseen pöytään välillä :)

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...