tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kenkä kuin ruusunnuppu

Tänään on esittelyssä uusi ihastukseni kohde. Kesän tullen (jos se nyt sitten tänä vuonna tulee) pitäisi olla sellaiset näpsäkät kengät, jotka saa nopeasti jalkaan. Crocsit ovat ajaneet tähän asti asiansa ihan hyvin. Ne muuten käyvät uimiseenkin kätevästi kesällä, jos pohja on tosi kivikkoinen. Ei satuta jalkoja, ja vesi kulkee lävitse kätevästi.

No tällaiset pistokkaat, puukengät tai vastaavat pitäisi hankkia. Caloun kengät ovat uuuh. Niissä on pehmeän joustava pohja, eivätkä ne kopise liikaa. Sitten on vielä GreenGate tuonut omat namupalat markkinoille, ja ne ovat väriltään niin sopivat puutarhassa tepsutteluun.

Kesä on liian lyhyt, että sitä pitäisi kuluttaa nauhojen sitomiseen. Lapsetkin sen tietävät, kun ne haluavat tarralenkkarit. Jalka kenkään ja menoksi. 

Caloun kengät eivät tosin ole ihan mitkään halvimmat, mutta jos käyttömukavuus on kohdillaan, niin jalkoihin satsaaminen on sijoitus tulevaisuuteen (tai näin sitä voi itselleen uskotella). Niitä mainostetaan ainakin käsintehtyinä, ja malleja on aika runsaasti. Raaskiiko niillä sitten mennä mihinkään mansikkamaalle möyrimään :) No täytyypä tuumailla kuinka tässä käy. Sovittamassa jo kävin tänään, ja ihan mukavalta ne tuntuivat jalassa. Pidemmästä kävelystä ei sitten voi tällä kokemuksella vielä tietää.


Kuvat: Calou ja GreenGate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...