perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kahdeksan asiaa minusta

 Hei kaikille! Sain vähän aikaa sitten Kaunis Blogi -tunnustuksen SatuMarialta Miss Bubble´s lifestyle -blogista. Tässäpä sitten tulee tunnustuksia itsestäni :)

Iso Kiitos tästä sinulle!
 
Tarkoituksena on kertoa kahdeksan asiaa itsestään, ja välittää tunnustus kahdeksalle blogille eteenpäin.

 Tässä kuvassa muuten innokas papukaija meinasi viedä välipalani Kanarialla.

1. Silmieni väri on ruskea.

2. Pidän todella paljon erilaisista kulttuuritapahtumista: konsertit, näytelmät, elokuvat, musikaalit, improvisaatio, taide- ja valokuvanäyttelyt, nukketeatteri jne. Mielellään myös harrastelijoiden ja kokeellisten tekijöiden juttuja katson mielelläni.3. Olen käynyt italian kielen kursseilla oppiakseni perusteet, ja jotta tulisi jotenkin toimeen edes kaupoissa. Taito kohenee muutamassa päivässä, kun on maassa, mutta vaatisi kielen käyttämistä, jotta taito paranisi.

 4. En osaa rullata kieltä, heilutella korvia, naksutella niveliä, seisoa päällä, tehdä kärrynpyörää tai muita vastaavia jippoja, joilla voisi piristää porukkaa kahvitunnilla tai bussipysäkillä ankeassa säässä. Sen sijaan kaikkea muuta spontaania hulluttelua irtoaa :)


5. Olin pienenä varsinainen vainukoira (alle 6v) Osasin valita sanomalehtipinosta uusimman sanomalehden hajun perusteella, vaikka en osannut lukea. Toin kiltisti aina oikean lehden, kun pyydettiin. Oliskohan tästä hyötyä jossain hajuvesitehtaalla? Taito on tainnut ruostua, kun on vähän nenä tukossa :)


 6. Olen harrastanut matkaveneilyä. Useamman vuoden aikana reissattiin pitkiä matkoja, käytiin Ruotsissa ja rannikon muissa kaupungeissa. Muutama pelottava myrsky avomerellä opetti kyllä ihmisen pienuudesta aika paljon. Tällä hetkellä ei ole venettä, sillä ulkomaat vetävät puoleensa.

7. Suosikkiasuni on villasukat, olohousut ja joku ihanan lämmin paita. Edustan työni puolesta erilaisissa asuissa, ja joskus on iltapukujuhlia. Siksipä kotosalla tykkään olla á la Naturell.


 8.  Fontana di Trevi on merkityksellinen paikka Roomassa itselleni ja miehelleni ;)
Annan tällä kertaa Kaunis Blogi -tunnustuksen seuraaville blogeille:

Elle-Marie
My Villa May

Ihanaa päivän jatkoa sinulle, ja tervetuloa visiitille jatkossakin tänne :)

Kuvat: sxc (2,3,4) ja kotialbumi

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä, pistän korvan taakse ja vastaan jahka kerkeän/muistan. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle kivasta blogista :)

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...