perjantai 26. huhtikuuta 2013

Joko Rillataan?

Hello friday and nice to see you again! Yhden oravan aamu on johdatellut kohti uutta päivää. Vikkelä kaveri juoksi pihan  poikki lähes valoa nopeammin. Turkki oli puoliksi jo ruskea, joten ei tarvitse katsoa sammakonreisiä tänään, jotta voisi ennustella kesän tuloa.

Viikonloppuna on vihdoin tartuttava toimeen ja kaivettava perennapenkki auki. Tässä vaiheessa on nyt pakko hoitaa se alta pois. Olisi kiva saada uudet mullat, reunuskivet ja kasvit vauhtiin hyvissä ajoin juurtumaan. Oiskohan se sopiva hetki myös korkata grilli? Viime päivinä on kuulunut sieltä sun täältä "Ny rillataan". Talven jäljiltä pitäisi putsata koko vehje ja laittaa herkut tulille. Onhan tässä nyt vappukin nurkan takana.

Kun tuli Rillaamisesta puhe, niin ollaankos siellä lätkäfaneja? Joko kisastudiot on viritelty ja äänijänteet voideltu? Yleensä katson ainakin Suomen pelit ja ehkä myös muutaman muunkin. Kyllähän se kisahuuma tarttuu väkisinkin, jos kiekko kulkee. Mutta oma maailma ei kaadu, jos jokunen matsi jää välistä.

Lisää juttua pukkaa, joten I`ll be back :) Ihanaa päivää sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...