perjantai 12. huhtikuuta 2013

Home Sweet Home

Oma koti mansikka. Vihdoinkin taas tutuilla kulmilla, vaikka pää on vielä tunturimaisemissa. Kotiinpaluu on aina mukavaa, vaikka se tarkoittaakin sitä, että edessä on vino pino postia, pyykkiä ja muuten selvitettäviä tehtäviä. Pientä palautumista tässä kyllä tarvitaan, sillä univelkaa kertyi jonkin verran.

Mihin se aurinko hävisi, joka on möllöttänyt taivaalla viikon? Sitä tarvittaisiin juuri tänään. Kotiinpaluuseen kuuluu kiireettömyys. Toiset purkavat matkatavarat heti, ja ryhtyvät toimintaan. Itse tykkään hetken maiskutella tuttua ympäristöä. Laitan jalkaan puhtaat villasukat. Otan kupillisen teetä. Ehkä sauna päälle. Selaan alustavasti postipinon, ja valikoin niistä mielenkiintoisimmat luettavaksi heti. Myöhemmin luen sanomalehdet läpi. Matkalaukku saa oman vuoronsa vasta myöhemmin.

Nyt pääsen myös kiinni normaaliin päivä- ja kuntorytmiin. Lenkit, kävely ja uiminen ovat olleet vähissä. Tiedossa on siis pieni kurinpalautus keholle jo tänään. Ihanaa, että viikonloppu on edessä. Mukavaa perjantaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...