sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Herkkusuut makiaksi

Tässä on uusin karkki-ihastukseni. Ensimmäisen kerran maistoin niitä pari viikkoa sitten työreissulla, kun piti kiireessä napata jotain hyväskää. Silloin valitsin tällaisen sinisen karkin. Täytyy myöntää, että valintaan vaikutti varmaan herttainen käärepaperi, joka vetosi tällaiseen Muumien ystävään.

Myöhemmin sitten ajattelin kokeilla vaaleanpunaista versioita, joka maistuu mansikalle. Se oli jopa vähän parempaa maultaan. Pätkis on ollut yksi suosikeistani, ja koostumukseltaan tämä oli vähän samanlainen. Olipa kiva ylläri löytää tällainen pikkuinen namipala, joka ei ole kovin kalliskaan.


Onko sinulle ollut erikseen karkkipäivä tai jokin suosikkikarkki? Mulla ei pienenäkään ollut varsinaisesti karkkipäivää. Välillä on tullut syötyä enemmän ja välillä vähemmän. Ilman suklaata on kuitenkin vaikea kuvitella selviytyvänsä muuten kuin pakon edessä :)


Nytpä siis reippaana uuteen päivään. Eilen ostin ensimmäiset orvokit, ja ne ovat nyt purkeissaan. Laitan niistä kuvia tänne myöhemmin. Illalla tulee Selviytyjät-finaali, ja vähän jänskättää, kuka sen voiton vie. Mitenkähän onnistuin jäämään siihen koukkuun.

Ihanaa sunnuntaita! Toivottavasti ei tule isoja sadekuuroja, että saan takapihan hommat tehtyä ennen uuden viikon alkamista...

4 kommenttia:

 1. Itsekin pidän pätkiksestä paljon, joten täytyypä noita muumejakin maistella :)
  PS. Sinulle on blogissani tunnustus :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on paha tapa ostaa ruokakauppareissulta aina pikkuinen suklaa kotimatkaevääksi, ja usein se on juurikin tuo sininen muumisuklaa :) Mutta tuota vaaleanpunaista en ole huomannutkaan, tarviipa bongailla kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en aluksi nähnyt kuin sinisiä, mutta vuorotellen ovat hyviä:)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...