torstai 25. huhtikuuta 2013

Herkkusuun Vappu

Vappu lähestyy, ja silloin olisi tarkoitus loihtia pöytään jotain herkullista naposteltavaa. Piknik olisi aivan huippu juttu toteutuessaan, mutta katsotaan nyt säätä. Tosin pienillä järjestelyillä saa saman tunnelman järjestettyä sisällekin.

Tykkäätkö tehdä juhliin kaiken alusta asti itse, vai hyödynnätkö puolivalmisteita? Aikuisten juhliin teemme yhteisvoimin yleensä herkut itse, mutta olen myös hyödyntänyt valmiita pohjia esimerkiksi piirakoihin. Olen joskus tehnyt lastenkutsuille lähes kaiken alusta. Siihen meni aikaa, mutta lapsia kiinnostivat eniten kuitenkin tikkarit ja karkit, koristeet ja onginnan palkinnot :)


Joskus on tilanteita, joissa pitäisi loihtia tyhjästä jotain tarjottavaa. Silloin tarvitaan mielikuvitusta ja niksejä. Välillä on sellaisia elämäntilanteita, että ei vain ehdi niin paljon leipomaan kuin haluaisi. Silloin on parasta olla itselle armollinen, eikä vaatia liikaa. Hyvä syötävä on aina tervetullutta, mutta vieraat tekevät juhlan :)


Lapsuuteni vappuun on kuulunut aina sima ja munkit. Nykyään tekee mieli valmistaa suolapaloja ja jokin keväinen kakku :)


Fazerilla on muuten käynnissä parhaillaan kilpailuja, joihin pääset tämän linkin kautta: Fazer kisat ja kampanjat

Kuvat: Fazer

2 kommenttia:

  1. Pikkuisen kesti, että muistin tulla vastavierailulle... kaunis kiitos vielä haasteesta! Tuo haaste ehtikin jo blogissani aiemmin kiertää, joten taidan jättää uudelleen vastaamisen nyt väliin. Kiva kuitenkin, että sen johdattelemana tänne blogiisi löysin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle vastavierailusta, ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...