perjantai 26. huhtikuuta 2013

Gucci-löytö Roomasta

Mikä on sinun suosikkiasusteesi? Onko se jokin koru, vyö, laukku tai jotain muuta? Oma suosikkini on ollut jo muutaman vuoden tämä Guccin pieni huivi. Ostin sen muutama vuosi sitten Roomasta. Piipahtaessani liikkeeseen ajattelin vain katsella ja ihailla tuotteita. Toisin kuitenkin kävi.

Kaikilla myyjillä oli silloin tällaiset huivit yhdistettynä mustaan paitaan. Se näytti mielestäni kivalta, ja niinpä sitten ostopäätös syntyi hieman nikotellen, vaikka hinta tuntui vähän kirpaisevalta (pienestä kangaspalasta). Olen aina ollut huivien käyttäjä. Niitä on ohuita ja paksuja ja monenlaisia materiaaleja. En sentään mene huivin kanssa uimaan, mutta muuten olen ahkera käyttäjä :)


Viehätyin siitä, että tämä on itse asiassa enemmän koru kuin huivi. Siihen vaikuttaa myös tuo pieni G-kirjain. Huivin voi solmia monella tavalla kaulaan. Tykkään pitää sitä niin paitapuseron, poolon kuin kesällä t-paidan kanssa. Sen voi myös solmia ranteen ympärille.


On se vaarallista lähteä matkoilla kurkkimaan merkkikauppojen hyllyjä, ellei jätä kukkaroa hotellille :) Toisaalta olen tyytyväinen hankintaani, sillä tuote ei ole jäänyt kaapin pohjalle pölyyntymään. Sellaisiakin hankintoja on tullut tehtyä...

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen ja erikoinen, en ole ennen tällaiseen törmännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus kaupoista löytää ihan livenä sellaista, mitä sitten esimerkiksi nettikaupoissa ei ole. Tämänkin sitten hankin, kun ajattelin ettei heti tule Roomaan takaisin.

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...