tiistai 16. huhtikuuta 2013

Flirty Kiss testissä

Tämän tsekattua saattaa alkaa jädettää :) Magnum on laittanut markkinoille jätskit uudessa kuosissa, joten päätin kokeilla uutuutta, kun oli tarjouksessa. No kesästä ei vielä ole tietoa, joten seurana oli jotain lämmikettä eli lampaantalja.

Olen ollut aina vannoutunut Pingviinipuikon nautiskelija. Mansikka tai vanilja kelpaavat hyvin. Tätä Magnum-jätskiä olen pitänyt vähän turhan tuhtina, joten päätin antaa uuden mahdollisuuden. Lajitelmassa oli monia eri makuja, mutta tässä tuntui olevan niin paljon suklaata, että päädyin sitten tähän.


Pakkaus oli houkuttelevan tyylikäs. Flirty Kiss -aineksina oli suklaajäätelöä, suklaakastiketta, suklaabrownien paloja ja vielä suklaakuorrute.Suklaa oli valintana ok. Hauskaa oli se, että pingviinipuikko loppuu yleensä kesken, mutta tästä tuli sellainen tunne, että "ai tätä on vieläkin jäljellä." Ihan hyvää oli, mutta ei vielä syrjäyttänyt vakkarijätskiä. Omaan makuun raikkautta oli tullut lisää verrattuna aikaisempiin kokemuksiin, joten se oli positiivinen yllätys.

4 kommenttia:

 1. Itse en ole koskaan juurikaan jaksanut innostua "jäätelöistä, joissa on sitä sun tätä". Mulle ihan vaan sitä jädeä, kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Niinhän sitä sanotaan, että "keep it simple" ja "less is more", joten varmaan on niin jäätelöissäkin :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniisti pakattu jäätelö :) Kiva postaus! Jäde on aina hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ihan sellainen gourmet-tunne, kun jätski oli pakattu laatikkoon. Tosin se taitaa näkyä kyllä hinnassakin...

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...