tiistai 23. huhtikuuta 2013

Elämäni kallein hiustenleikkaus

Pieleen menee, kun säästää yrittää. Sehän on tunnettua, että kaupungin keskustasta on turha yrittää saada parkkipaikkaa keskellä päivää. En halunnut kiertää ympyrää, jos jollain ilveellä sattuis yksi paikka vapautumaan. Niinpä mulla oli loistosuunnitelma. Jättäisin auton aivan älyttömän kauaksi parturista ilmaispaikalle, ja jopa kävelin sen matkan sateessa.

No kuinkas sitten kävikään. Parturini teki työnsä luotettavasti, ja juttu kulki leppoisaan tahtiin. Piipahdin vielä visiitillä muutamassa putiikissa kaikessa rauhassa tyyliin "ihanaa, kun ei tarvi miettiä parkkikiekkoa tai kolikoiden lisäämistä mittariin". No autolle palatessa olikin ilmestynyt pikavoitto tuulilasiin.

Se siitä nokkelasta säästämisestä. Tutulle parkkipaikalle oli ilmestynyt yhtäkkiä lisäkyltti, jossa paikat olikin nykyään varattuja vain viereisen talon henkilökunnalle. No eipä tullut huomattua sitä uutta lisäkylttiä, kun innoissani riemuitsin vapaasta parkkipaikasta. Olisi pitänyt arvata, että siellä oli tilaa juuri sen lisäkyltin vuoksi.

No mitenkäs nämä sakkorahat pitäisi säästää takaisin, jotta tilit tasaantuisivat. Leikkaanko ensi kerralla tukan itse (vanhoilla saksilla, ja kuljen pipo päässä koko kesän), kuljenko pyörällä niin kauan, että saan "säästettyä sakkorahat parkkimaksuista", vai ajattelenko, että whatever....sellaista sattuu, vai olisiko sinulla jokin toinen ehdotus tälle harmitukselle :)

Tiedän tuhat ihanaa vaihtoehtoa, mitä sillä rahalla olisin voinut tehdä. Onneksi tällaista sattuu tosi harvoin...

4 kommenttia:

 1. Parkkisakot ovat noin syvältä. Ja ne kyllä maksaa, liikaa. Kerran elämässäni olen sellaisen saanut ja kiitos ei enää yhtään :D

  VastaaPoista
 2. Voi ei, varmasti harmittaa! Toivottavasti hiuksista tuli edes hienot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli kuitenkin ihan kelvollinen leikkaus :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...