tiistai 2. huhtikuuta 2013

Design-huulirasvojen viidakossa

Voiko huulirasvan ostamisesta tulla yksi maailman vaikeimmista asioista? Kyllä näköjään voi. Aamupäivällä ehdin jo kärvistellä täällä, kun huulirasva näytti ehtymisen merkkejä. Päätin tässä sitten kirmata kauppaan hakemaan tilalle uuden, mutta tarjolla olikin niin paljon vaihtoehtoja että huh huh.

Yleensä olen käyttänyt Labellon eri versioita, ja onhan sitä muutakin matkan varrella tullut kokeiltua. Jostain syystä olen kuitenkin palannut samaan perus-tuotteeseen. Tiirailin hyllyjä tänään kiivaasti. Muistelin aikoja, jolloin ostelin kaikkia makuhuulirasvoja, kuten mansikkaa ja Coca-Colaa. Rasvaa oli varmaan enemmän mahalaukussa kuin huulissa, kun maistui niin hyvälle. Oli varmaan tänäänkin auringonpistos tai jotain, kun karamellin väriset tuotteet hämmensivät entisestään.

Yhteen aikaan "kaikilla" oli käytössä peltinen vaseliini-rasva. Kaapissa on muuten vieläkin Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. Ei kuitenkaan tehonnut mun huuliin tällä kertaa. Siinä on muuten pikkasen mielenkiintoinen tuoksu. Tulee mieleen ihan mummon jalkavoide.


Tarjolla oli sävytettyä, kiiltoa, pehmentävää, Aloe veraa, Jojoba-öljyä, Natural, UV-suojalla ja ilman, entistä parempi, tehokosteutus, pitkäkestoista ja vaikka mitä. Poikkeuksena oli, että vain yhdessä luki For Men. Miksi se sitten on miehille? Siinä kyllä puuttui kiilto. Pitääkö huulirasvat olla erikseen naisille ja miehille? Miehille pitää tietysti olla formulan kuva kyljessä, ja tekstinä jotain egoa kohottavaa :) " Super-hyper-boost-moottoriöljy-mega-speed-rasva" tai jotain...


Ja sitten oli tarjolla Kicksissä (kuva alla) huulirasvatuubi, joka maksoi 10 € ! Kultaako sinne on ripoteltu sekaan vai timantteja, jos laskee litrahinnan? Se jäi kyllä hyllyyn, mutta oli söpö pakkaus. Niin kuin oli Paul Frank, Gorilla ja Huom! Vitaliksen purkki (ylin kuva, musta pyöreä) oli Design Ivana Helsinki.

Jokos Chanelilla, Guccilla tai Vuittonilla on oma design-huulirasva? Uskaltaako sitä nyt sitten ostaa rasvaa, joka maksaa enemmän kuin käsilaukku, jos ei se sitten toimikaan. On vaan nätti purkki.  No olin niin sekaisin tarjonnasta, että ostin sitten ihan perus Labellon Hydro Care. Parilla eurolla. Sillä mennään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...