torstai 28. maaliskuuta 2013

Trulliperinteet uusiksi

Tulipa tässä mieleen trulleista, että mikä on se ikä, kun ei enää voi tai kehtaa lähteä trulliksi? Oven takana on käynyt eri vuosina vähän kaikenlaista porukkaa. Useimmat ovat nähneet kovasti vaivaa, laittaneet kivat vaatteet ja koristelleet oksia. Sitten on käynyt muutamassa paikassa sellainen poikaporukka, joilla oli vain tavalliset vaatteet, pelkkä ämpäri kädessä, ja sanoivat että "mieluummin rahaa kuin karkkia".  Pienet taaperot ovat tosi söpöjä, kun ne katsovat ujosti ovelta käsikkäin sisarusten kanssa.

Aikuisia ei paljon trulleina ole näkynyt. Eikös tätä ideaa voisi vähän jalostaa. Pariskunta voisi lähteä yhdessä trullittelemaan, ja samalla tulisi kepeässä tunnelmassa naapurit tutuksi. Entäs naisporukka. Siinä voisi olla mukava tapa viettää lauantaita. "Emmä kehtaa". Miksei kehtaisi? Pikkujouluissa heilutaan kravatti päässä, eikä ne monetkaan meikit ja vaatteet kauaksi jää trullin vetimistä. Vähän niin kuin polttariporukka. Aikuisilla voisi olla vähän isompi kori. Jos karkki ei tunnu hyvältä ajatukselta, niin voisihan sitä lahjoittaa turhia tavaroita.

Tai sitten voisi trulliperinteen valjastaa hyväntekeväisyyteen. Trulleille saisi lahjoittaa asioita ja tavaroita, jotka sitten vietäisiin hyväntekeväisyyteen ja niitä tarvitseville. Onko vapaaehtoisia? Mä ainakin voisin lähteä.

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...