lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tipu hereillä

Eipä herättänyt tänään talitiainen, mutta siitä huolimatta ajoissa liikkeellä. Tämä Isoäidin erikoinen on aika herkullinen tee hunajan kanssa. Aamuisin teen vahvempaa teetä, ja pidän teesihtiä vähän kauemmin. Illalla riittää kevyempi versio.

Oli muuten tosihyvä Voice of Finland -jakso eilen. Oli tarkoitus katsoa se vasta nauhalta jälkikäteen, mutta jotenkin jäin kiinni siihen. Samassa jaksossa oli monta hyvää laulajaa, vaikka olivat tyyliltään erilaisia. Lava näytti hienolta, bändi soitti vetävästi, ja yleisö selvästikin oli messissä. Missä nää laulajatyypit on ollu piilossa tähän asti...

Eilen väkerretty pääsiäismuna on nyt valmis, joten laitan tänään myös kuvan siitä tänne. Tiesitkö, että kananmunia voi värjätä elintarvikevärin lisäksi luonnonmenetelmillä. Keltaista saa curry-mausteella tai sipulinkuorilla. Sinistä tulee mustikoilla, vihreää pinaatilla ja myös vadelmilla voi värjätä. Voimakkaamman värin saa antamalla munien olla värjäyksessä pidempään. Marmorointia voi tehdä munan pintaan vahvalla teellä ja soijalla.

Täytyypä kaipaa karkit esille, sillä trullit koputtelevat oville jo yleensä aamupäivällä. Hankalaa on se, kun ei tiedä oikein paljonko niitä tänä vuonna käy, ja riittävätkö makeiset kaikille. Kerron siten lisää päivän kuluessa.

Oikein mukavaa lauantaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...