maanantai 11. maaliskuuta 2013

Teddy-karhun lumoissa

Tässä maailmassa tarvitaan myös pehmeitä asioita.Tämä nalle vei jo kauan sitten sydämeni, ja siitä asti Tatty-Teddy on pitänyt majaa meillä. Ilme saattaa paikoitellen näyttää surumieliseltä tai alakuloiselta, mutta tämä nallukka on pirtsakka tapaus. Hänellä on ihan omat menot ja seuraelämä, kuten kuvasta näkyy.

Asiaan kuuluu hieman takkuinen ja paikattu turkki.Tämä sarja sisältää paljon kaikkea ihanaa, mutta eihän kaikkea voi kotiin hankkia, joten tuotteita voi käydä ihailemassa täällä:
Carte Blanche Greetings Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Voi, Tatty-Teddy kuuluu minunkin suosikkeihin! Niin suloinen :) Mistähän tuollaisen pehmolelun löytäisi?? Haluaisin tyttärelleni sellaisen :)

  VastaaPoista
 2. Tämä nalle on hankittu joskus kymmenisen vuotta sitten jostain matkoilta. Nyt en ole kyllä vähään aikaan nähnyt näitä isompia nalleja. Pieniä nalleja on välillä myynyt Suomalainen Kirjakauppa, jolla on ollut kortteja, avaimenperä-teddyjä jne. Välillä näitä tuotteita ei näy missään, ja sitten yhtäkkiä niitä pompsahtaa vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää silmät auki jos joskus sellaisen sattuisi löytämään :)

   Poista
  2. Lupaan ilmoitella myös, jos tulee vastaan :)

   Poista
  3. Kiitos :)

   Mä kävin kurkkaamassa mitä kivaa Tatty Teddy -aiheista tavaraa löytyy eBaysta... Ei olis pitänyt! Siellä oli vaikka mitä ihania juttuja pehmoleluista pussilakanasetteihin ja valokuva-albumeihin :)

   Poista
  4. Oh-no...täytyypä käydä katsomassa, vaikka sen tietää kuinka siinä käy :))

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...