tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tapahtui kerran parturissa...

Ihanaa tiistaita kaikille. Tämän päivän vietto starttaa pehmeällä tyynyllä ja torkkupeitolla pienoisen kurkkukivun vuoksi. Sopivat rohdot täytyy kaivaa kaapista esille, sillä iltapäivällä olisi tarkoitus mennä parturiin.

Kevään tullen se tarkoittaa jotain uutta mallia ja piristystä. Leikkaisikohan otsiksen vai ei? Hiusmalleja on kiva selata lehdistä, mutta yleensä ne on niin huolella laitettu, ettei omilla konsteilla saa arjessa sellaista jälkeä aikaan.

Muistan kerran lapsuudessa, kun innostuin leikkaaman itse otsiksen. Toisella kädellä painoin hiuksia otsaa vasten ja toisella kädellä leikkasin riih-raah tylsillä saksilla. Valmista tuli, mutta kun nostin käden pois niin fjuuuu..... Otsis nousi kaksi senttiä ylemmäksi ja oli jossain puolessa välissä otsaa. Siinä ei sitten auttanut itku markkinoilla. Toinen paha juttu on, jos kastelee hiukset ennen leikkaamista. Ensin se on sopivan mittainen ja sitten kuivuessa... oh no... tuli vissiin liian lyhyt.

Nykyään onneksi monet aineet partureissa ovat kehittyneet. Joskus kauan sitten otin permanentin hiuksiin, kun se oli jotenkin muodissa. Mulla on niin paksut ja karkeat hiukset, että pieni vaikutusaika olisi riittänyt. No parturin mielestä tunti oli riittävä. Kyllä se sitten riittikin .. nimittäin hiusten palamiseen. Tukka oli sitten monta kuukautta kuiva ja eloton takkuläjä.

No tänään on uudistumisen päivä, joten luvassa on uusi ilme ja sen myötä keväinen olo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...