lauantai 9. maaliskuuta 2013

Talvipäivä laiturilla

Tämän iltapäivän ihanuudet haluan tietysti jakaa kanssasi, sillä olen viettänyt ihanaa talvipäivää laiturilla. Pakkasta oli kyllä jonkin verran, ja kylmä viima puhalsi avomereltä, mutta suojaisessa paikassa ei ollut mitään hätää.

Muutkin olivat tarttuneet tilaisuuteen, ja jäällä olikin liikkeellä kävelijöitä, hiihtäjiä ja koiran ulkoiluttajia. Joskus lunta on jäällä niin paljon, että käveleminen on mahdotonta, mutta nyt ohut lumipinta vain narskui kengän alla.


Poskia punoittaa  ja kuumottaa nyt jonkin verran. Toivottavasti ei tullut ahnehdittua liikaa aurinkoa. Eväsreppu sai viihtymään pitempään, ja mukana oli Muumiteetä ja suklaakakkua.


Rannassa on aina mukavaa ennustella jäiden lähtöä. Näiltä kohdin sitä voi kesällä pulahdella mereen uimaan.


On myös mukavaa tutkia erilaisia tassunjälkiä, ja arvuutella, mikä eläin tästä on tepastellut. Meidän takapihalla ainakin on kissojen kulkureitti, ja yleensä ne jäävät lämmittelemään auton konepellille.

Nyt oikeastaan alan nauttia talvesta, kun se on muuttumassa kunnon kevääksi ja kesäksi. Tulipa nautittua arjen pienistä iloista, joita luonto tarjoaa ihan ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...