torstai 28. maaliskuuta 2013

Puutarhatiainen ja muita havaintoja

Tiedossa on muutama vapaapäivä, joten tuolilla odottaa sopivasti pino puutarhalehtiä. Tein tässä pienen visiitin  varastoon, ja tulos oli Oh -no -osastoa. Välineet ovat kyllä parhaat päivänsä nähneet, ja pientä uudistusta on pakko tehdä. Mistä ihmeestä niitä purkkeja ja koreja on kertynyt niin paljon? Puutarha-innostus ei ole niin mittavaa, että pihassa tarvittaisiin järeää kalustoa. Pienellä perusvälineistöllä on selvinnyt tähän asti. Lähinnä omaksi iloksi puuhastelua, sen verran ettei tule paineita.

Loppujen lopuksi sitä on aika helppo vieraantua viljelyhommista, kun kaikkea saa valmiina. Toisaalta kasvun ihme on aina yhtä mukavaa. Lähietäisyydeltä pääsee poimimaan edes muutaman mansikan tai yrtin. Ja mansikan taimia voi laittaa penkin sijaan myös ruukkuun.

Pihassa saa samalla seurattua kaikenlaista pikku vipeltäjää. Lintujen tunnistaminen ei todellakaan ole vahvuuksiani. Erotan kuitenkin punatulkun ja harakan (kirkkaalla säällä ;)).Kävin hakemassa vähän inspiraatiokuvia, niin aherrus sujuu paremmin.
Kuvat: Plantagen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...