torstai 21. maaliskuuta 2013

Pitsiä ja lakanoita

Jeanne d´Arc Living on lehti, josta löytää pitkänkin ajan jälkeen aina jotain uutta ihasteltavaa. Kuvat ovat kuin matka toiseen maailmaan, jossa saa tunnelmoida. Erilaiset sisustuslehdet ovat siitä kivoja, että niiden avulla pääsee erilaisiin paikkoihin kuin oma koti on.

Monet tyylit ovat ihania vaikka ne eivät juuri omaan kotiin kävisikään. Oma koti on ollut melko pitkään sekoitus uutta ja vanhaa, ripauksena maalaisromantiikkaa. Pidän myös mummoilusta, johon kuuluvat vanhat pullalautaset, kahvikupit, liinat, pannut jne. Tällä kertaa tähtäimessä ovat vanhat pitsilakanat. Olen etsinyt sopivia jo pitkään, mutta ihan nappilöytöä ei vielä ole tullut.

Ennen vanhaan joissakin lakanoissa oli kauniit, leveät pitsit. Niiden arvostus ei ollut kovin korkealla muutamia vuosia sitten, mutta viime aikoina olen nähnyt lakanoita, jotka huonokuntoisinakin on hinnoiteltu aika korkealle.  Mitä tahansa en sentään niistä suostu maksamaan. Täytyypä pitää nyt vielä silmät auki, jos sopivia löytyisi kirppareilta tai jostain kierrätysmyymälästä. :)
Kuvat: Jeanne d´Arc Living

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...