perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pinkki is back

Hipheissulivei. Nyt on perjantai, eikä kukaan tai mikään saa sitä maanantaiksi. Tai jos yrittää niin vastustan voimakkaasti :)  Tällaisia kuvan herkkupaloja osui eilen illalla silmiini. Ja muistan niin selkeesti, kuinka reilusti yli kymmenen vuotta sitten heitin komerosta muuton yhteydessä tämänvärisiä avokkaita pois. Ja nyt ne olisivat käyttökelpoisia.

Pitäisikö sitä muka kaikki säästää, mitä komeron pohjalle on kertynyt, jos ne vaikka tulisivat joskus uudelleen muotiin? Mulla oli mintunvihreitä, turkooseja ja pinkkejä kenkiä. Luopuessa ajattelin, että never again. Ja miksi noin karkkivärit näyttävät nyt niin houkuttelevilta?

Nyt jos innostuu niin kesällä vaatekaappi ja koti näyttävät villiintyneeltä kukkapellolta. Sitten, kun se villitys menee ohi, niin siinä sitten istutaan lompakko tyhjänä kukkahousukalsareissa.

Toisaalta Coco Chanel on uskonut aina mustaan ja valkoiseen, oli mikä trendi hyvänsä menossa. Ehkä kannattaa kuitenkin pitää oma linja ja uskoa siihen. Mutta kyllä nää sit kuitenkin tehostevärinä olis niin kivat...

Nyt vähän töitä ja valmisteluja, sillä illalla on tiedossa musiikkia, hyvää ruokaa ja virkistäytymistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...