keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Luksusta nelijalkaisille

Voi hyvät hyssykät, miten nelijalkaisia ystäviämme nyt hemmotellaan.Oletko koiranomistaja tai haluaisitko olla? Olipa sykähdyttävää nähdä tällaisia karvapalleroita nautiskelemassa ja lekottelemassa lähes kuninkaallisissa olosuhteissa.

Mitenkähän se sitten käytännössä toimii, kun laittaa oikein viimesen päälle samettia, kimalletta ja kiiltoa koiran petiin, niin kelpaako se sitten?

Oman kokemuksen mukaan koira tykkää ängetä ties minkälaiseen kenkälaatikkoon tai rottinkikoriin nukkumaan. Just sinnehän se itsensä survoo, jonne ei ollenkaan saisi mennä. Pehmusteeksi kelpaa emännän villapaita tai puhkijärsitty viltti.

Itselläni ei ole koiraa, mutta perhepiirissä niitä on ollut useampia, joten koirien maailma on sitä kautta tuttu. Ai että, tässähän tulee koirakuume. Sittenhän pääsisi siustamaan koiranpetia ja vaikka mitä :) Kyllä tuo peti varmaan muillekin lemmikeille kelpaisi. Inreda.com_DogArtistKuvat: www.inreda.com

2 kommenttia:

  1. itsellä on kyllä kokemuksia siitä, kuinka koiralle ollaan ostettu niin hieno peti/kori eikä se tietenkään ole kelvannut. Parempi paikka näyttää löytyvän isännän jalkopäästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla, että lemmikit haluavat olla menossa mukana ja paikalla siellä missä tapahtuu :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...