keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Juhlavirityksiä Batman-kakulla

Heippatirallaa ja keskiviikkoa! Viikonlopulle on suunnitteilla vähän kekkereiden järjestämistä. Toiset eivät juurikaan juhlia vietä, ja toiset taas tykkäävät pitää pikku pirskeitä vaatimattomistakin syistä. Jokaiselle suotakoon se, mikä hyvältä tuntuu. Toisaalta pienikin juhla kohottaa arkiset askareet aivan uuteen tunnelmaan.

Jos ajatellaan vaikkapa pienen vauvan ensimmäistä vuotta, niin sehän sisältää monia juhlan arvoisia asioita. Hymy, konttaaminen, ensimmäinen sana, kävelemään oppiminen jne. Mihinkäs ne juhlinnan arvoiset asiat livahtavat aikuisena?

Riikka Juvonen kirjoittaa kirjassaan Juhlan tuntu aika kivasti juhlasta: "Kun atsalea kukki, mummu järjesti juhlat. Hän kutsui perheenjäsenet koolle, laittoi hyvää syötävää ja kantoi antimet puiden katveeseen sinne, missä punainen atsalea leimusi puutarhapolun reunassa. Istuessamme pensaan ympärillä mummu kohotti maljan sen kauneudelle. Atsalea kukkii vain vähän aikaa, ja olisi taas odotettava vuosi seuraavaan kukintaan."

Meidän perheessä harrastetaan pieniä iloja ja juhlan aiheita. Tässä kuvassa viljellään inside-huumoria Batman-kakun avulla. Kermakakku sai koristeet marsipaanista ja tummista rakeista. Mallin piirsin voipaperille, ja reunat rajasin koristegeelillä. Pieniä iloja - arjen makupaloja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...