tiistai 26. maaliskuuta 2013

Jätski ja lapaset

Noniin. Nyt sitten olen päässyt kotiutumaan ale-retkeltä askarteluliikkeeseen. Olihan siellä -40% kaikista askartelutarvikkeista. Vannoin aamulla ostavani vain tarpeellista, ja aika hyvin päätökseni piti. Ostin styrox-munia, joita koristellaan pääsiäisenä, ja lisäksi kangasta. Nämä kankaat olivat ehdokkaana, ja vertailin eri värejä pitkään ja hartaasti. Päädyin sitten ihan toiseen vaihtoehtoon, josta laittelen sitten kuvan erikseen.

Reppuun tarttui myös ideoita. Tässä on vähän niin kuin kesä ja talvi. Jätski ja lapaset. Kyllä tässä jo tötterökausi kohta starttaa, viimeistään vappuna täytyy ostaa ekat pallojäätelöt. Saa nähdä pitääkö syödä lapaset kädessä vai onko jo kesä :) Aika kiva oli tämä Tilda-viuhkakangas, mutta en nyt sitten keksinyt vielä sille käyttökohdetta.

Niin muuten, ja tervetuloa vaan kyytiin kaikki uudet lukija. Ihanaa, että käytte kyläilemässä. Tulkaahan peremmälle liittymällä lukijaksi ;)

 
Aika kivasti tehty nämä lapaset huovuttamalla ja koristeltu ompeleilla ja napeilla. Huovuttaminen on muutenkin jäänyt vähän vähemmälle kokeilulle, mutta jospa pääsisi tästä vauhtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...