lauantai 16. maaliskuuta 2013

Ilta Onni Oravan kanssa

Heippa ja lauantaita. Pienimuotoinen hotellivisiitti on takanapäin, ja nyt on taas tukka takana ja elämä edessä. On se kumma, kun yhteen yöpymiseen pitää olla samat tavarat melkein mukana kuin viikon keikalle. Kaikki kosmetiikkatuotteet vievät ihan liikaa tilaa, vaikka osa niistä olisi minikokoisia. Tietysti kiireessä otin mukaan kaksi hoitoainetta, enkä yhtäkään shampoota.


Tarjolla oli hyvää musaa ja hyvää seuraa, mutta jos aika olisi tullut pitkäksi niin onneksi hotelli tarjoaa vaihtoehtoja. Eihän sitä välttämättä uni tule silmään vieraassa paikassa automaattisesti. Silloin olisi kiva, jos joku lukisi vaikkapa eläinsatuja. Vai tulisiko uni paremmin, jos hyllyssä olisi Dostojevskia? Onni Oravan kirjanurkka houkutteli tarjonnallaan. Paljon kuvia ja vähän tekstiä. Kyllä ne iltasadut kelpaavat aikuisellekin :)


Nyt jäi niin perusteellisesti rento lomavaihde päälle, että tänään ei kannata aloittaa mitään elämää suurempia projekteja. Tänään olin myös reipas aamiaisella. En hamstrannut silmilläni lautasta täyteen, vaan otin sen verran, mitä jaksoin syödä. Aurinko paistaa. Aah.Nautitaan lauantaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...