tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ikea-hotelliin yöpymään

Ikea on suunnittelemassa budjetti-hotelliketjun avaamista Eurooppaan. Tämähän avaa matkailijalle uusia mielenkiintoisia vaihtoehtoja yöpymiselle.

Miltä mahtaakaan sitten hotelli näyttää? Onko se ulkoasultaan sininen laatikko, jossa lukee hotelli keltaisilla kirjaimilla, eikä ikkunan ikkunaa, saati parveketta näy missään? Onko huoneessa kasa pahvilaatikkoon pakattuja levyjä, ruuveja ja muttereita, joista saat hyvällä tuurilla kasattua itsellesi vuoteen ennen kukonlaulua?

Tekstiilit, tyynyt, peitot, pöydät ja tuolit olisi varmaan kätevää ottaa omasta myymälästä käyttöön. Lisää kysymyksiä herää siitä, onko hotellin yhteydessä myymälä, josta voi kotiin lähtiessä käydä ostamassa uuden tyynyn, peiton, pehmolelun tai peilin, joihin kenties ihastuin visiitillä.

Respassa ei tarvitse kauan etsiä hissiä tai ravintolaa. Lattiaan on varmasti merkitty oikea kulkusuunta nuolella. Kotiin lähtiessä voi varmaan valita itsepalvelukassan. Aamiaisella on taatusti lihapullia, muusia ja puolukkahilloa.

Tässä vaiheessa on siis kysymyksiä vielä enemmän kuin vastauksia. Joka tapauksessa Ikea-visiitit ovat tuttuja itsellenikin, joten mielenkiinnolla odotan lisätietoa eli siis faktaa näiden kuvitelmien tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...