torstai 21. maaliskuuta 2013

Australia tarttui kärpäspaperiin

Tämä päivä on hädin tuskin ehtinyt porskuttaa iltapäivään, kun olen jo ehtinyt oppia aivan uusia asioita. Joskus tuntuu siltä, että pää on kuin teflonia, ja kaikki menee harakoille. Tänään olen ollut kuin kärpäspaperi,  jossa on ollut superliimaa. Päässä on lauseenpätkiä kuin lankoja norjalaisessa villapaidassa.

Tässä on muuten kaikki rakkaat samassa kuvassa. Välipala syntyy pannulla siten, että pilkottu tomaatti ja valkosipuli lämmitetään, ja lopuksi mukaan reilusti basilikaa. Niin helppoa ja hyvää. Välillä laitan myös mozzarellaa mukaan.


Opin tänään  mm. että Melbournessa graffiti ei ole kiellettyä. Siellä on monet kapeat kadut täynnä todella hienoja taideteoksia. Alueella tehdään myös turistikierroksia. Googlettamalla löytyy melkoinen värikattaus.

Lisäksi opin, että Magnetic Island on todella käymisen arvoinen saari Australiassa. Paikka on yksi suurimmista, jos haluaa bongata esimerkiksi koalan ja muita eksoottisia eläimiä. Rannikko on toki täynnä upeita kaupunkeja, joissa vierailu kannattaa. Tämä saari on melko pieni, mutta varmasti hieno visiittikohde. Australia ei tosin ole mikään halpa kohde, joten siihen kannattaa varautua.

Kuva: sxc (koala)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...