keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Arabia ja Angry Birds - yhteistyön herkkupalat

Tässä hieman esimakua siitä mitä on tulossa, kun Angry Birds ja Arabia esittelevät yhteistyön tuloksia. Kattausteeman tuotteet lanseerataan toukokuussa 2013.  Tässä pääsiäisen kynnyksellä on juuri oikea hetki kurkistaa lintujen maailmaan, sillä kaikenlaiset tiput ja siivekkäät ovat muutenkin liikenteessä :)

Kaksi vahvaa toimijaa ovat lyöneet hynttyyt yhteen, ja tarjoavat herkullisia hahmoja ja keskustelun aiheita  niin kaffipöytään, kutsuille, kekkereille kotiin kuin työpaikoille. Lintuperheeseen kuuluu monta erilaista jäsentä, joten joukosta löytyy varmasti myös oma suosikkihahmo.

Tässäpä hauska lahjaidea itselle tai kaverille, ja kaikenikäisille. Oma suosikki jo värinsä puolesta on  vaaleanpunainen Stella. Tämä sitkeä tipunen taistelee heikompien ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Piggy-saarella on hulinaa ja vilskettä, kun Red, Stella, Pommi, Sakke, Siniset linnut ja Kuningaspossu ovat tosi toiminnassa. Täytyypä olla paikalla, kun ensimmäiset mukit tulevat myymälöihin.Kuvat: Fiskars Home (Arabia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...