lauantai 30. maaliskuuta 2013

After pääsiäiskokko

Olipas mukavaa, kun pääsin tänään kumisaappaissa lompsimaan vesilätäköissä. Tuli aivan lapsuus mieleen. Tämä lauantai on sujunut aurinkoisissa ja perinteisissä merkeissä. Ovi kävi tänään vilkkaasti, kun trulleja vieraili runsaasti. Oli pientä ja isoa, tyttöjä ja poikia. Kaikki olivat laittautuneet hienosti, ja erityisesti oksia oli askarreltu todella huolella. Perinteisten höyhenien lisäksi oli koristeltuja munia, helmiä, virkattuja pitsejä ja paperikoristeita. Myös itse tehdyt kortit olivat kivoja.
 


Tänään pääsin läheiselle tilalle tutustumaan myös ihan oikeisiin pikkutipuihin. Pienessä kopassa ne lämmittelivät tiiviissä kasassa lämpölampun alla. Ne olivat kyllä niin pörröisiä ja suloisia.

Päivän päätteeksi läheisen tilan pellolle oli laitettu kunnon pääsiäiskokko roihuamaan, ja sinne kokoontuikin iso porukka auringonpaisteessa nauttimaan paistetusta makkarasta, eväistä ja kevään tunnelmasta.  Olihan siellä jokunen luudan kanssakin liikkeellä, mutta eiköhän ne vikkelään häipyneet, kun valkeat sytytettiin. Nyt tuntuukin siltä, että päivä on ollut täynnä ohjelmaa. Ensi yönä siirrytään muuten kesäaikaan. Arrgh. Tunti vähemmän, mutta valoisia iltoja tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...