torstai 21. maaliskuuta 2013

Aarikan tipuperhe

Mitenkähän tämä viikko on mennyt jotenkin paljon nopeammin kuin viime viikolla. Nyt on jo torstai. En ole ehtinyt uimaankaan tällä viikolla. Kunto rapistuu ja suklaakakkuja vaan mutustellaan kaiket päivät :) Narsissit ovat purkissa odottelemassa kukkaan puhkeamista ja tiput ovat päässeet vaihtamaan jälleen kuulumisia. Nämä Aarikan tiput ja pupun olen vähitellen kerännyt pieneksi ryhmäksi.

Yhtään pääsiäsimunaa en ole vielä ostanut. Uutuuksiakin on tarjolla, joten eiköhän sieltä sopiva löydy. Muumimunat ovat olleet suosikkejani, mutta hauskoja ylläreitä on tullut muistakin. Jostain päiväkotiajoista tuli muuten mieleen tällainen juttu. Onkohan muille tuttu?

Maanantaina makkarat tehtiin
Tiistaina tikut vuoltiin
Keskiviikkona keitto keitettiin
Torstaina tupaan kannettiin
Perjantaina perheelle annettiin
Lauantaina liemi latkittiin
Sunnuntaina suu pyhittiin

Kaikenlaisia rallatuksia sitä lapsena oppii. Toivottelen toiveikasta, mutta ei totista torstaita!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ostin sellaisen purkin, jossa oli monta sipulia. Juuret olivat tosi tiukasti yhdessä, mutta sain ne kuitenkin eroteltua, jotta mahtuivat tähän purkkiin. Puolet jäi sitten vielä toiseenkin purkkiin :) Keittiötölkit ovat aika kivoja. Olen nähnyt myös, kun on laitettu kerroksittain ruskeaa ja valkoista sokeria tällaisiin purnukoihin. Sitä aion joskus kokeilla.

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...