sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Syöminen lähti lapasesta

Viikonlopuksi napsahti kutsu Raxiin syömään, joten sinne siis saamaan vatsalle täytettä. Mikä ihme meikäläiseen oikein menee, kun edessä on buffet-pöytä tyyliin syö niin paljon kuin haluat. Normaalisti pärjään kohtuullisilla annoksilla. Syön melko monipuolisesti ja terveellisesti. Vähän mutta usein. Mihin se itsehillintä katoaa, kun ruokaa on tarjolla tolkuttomasti?

Lautanen on kukkuralla kaikkea tavaraa. Salaattia, pizzaa, keittoa ja lasagnea, tacoja, nakkeja, lihapullia, jäätelöä ja sama setti alusta. Sekopäistä mättöä suorin vartaloin niin kuin ei ruokaa olis koskaan nähnyt. Onkohan se jokin geneettinen juttu taas kerran? Siinä saa sitten huokailla loppupäivän heikkoa luonnetta, vaikka se olikin vaihteeksi niin hyvää.

Toinen viikonlopun ruokakokemus liittyy marokkolaiseen pataruokaan. Se oli sopivasti tulinen yhdistettynä makeuteen. Mausteina oli korianteria, juustokuminaa, rusinoita ja manteleita. Jauhelihan sekaan tuli kikherneitä ja tomaattia. Oli niin hyvää, että täytyy tehdä tilaus toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...