keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ruokavinkkejä Pentikiltä

Herkullista keskiviikkoa! Netistä löytyy melkoinen määrä erilaisia reseptejä. Yksi paikka, mistä niitä ei heti tule etsineeksi on sisustustarvikkeita valmistavien tahojen sivustot. Pentikillä on sivuillaan ateriakokonaisuuksia, jotka sopivat erittäin hyvin myös juhlavampaan ateriointiin. Eivät kuitenkaan ole liian monimutkaisia, jotta rima niiden tekemiseen olisi liian korkealla. Mukana on myös kattausvinkkejä. Kurkkaamaan pääsee täältä.

Katkarapu-avokadosalaatti

200g kuorittuja katkarapuja
2 avokadoa
2 rkl sitruunamehua
5 rkl oliiviöljyä
puolikas chili
suolaa
pippuria
puolikas patonki

Leikkaa avokadot viipaleiksi ja lisää sitruunamehu, joka estää avokdaon tummumisen. Ripaus suolaa ja pippuria. Sekoita pilkottu chili ja oliiviöljy avokadojen sekaan. Lisää lopuksi katkaravut.
Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi ja levitä palat uunipellille. Kuivata viipaleita rapeiksi 150-asteisessa uunissa noin 10 min. Tarjoile salaatti krutonkien kanssa.



Kuvat ja resepti: Pentik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...