perjantai 15. helmikuuta 2013

Presidentti ja Keisarin Morsian

Miten tähän perjantaihin liittyvät Bryan Adams ja teen juominen? No sillä tavalla, että silmät olivat vielä puoliksi kiinni ja kroppa kävi puolivaloilla, kun näin "vanhaa" tee-friikkiä kiinnostavan uutisen.

Bryan Adams on Mtv3:n uutisen mukaan antanut tyttärelleen nimen Lula RosyLea. Jälkimmäinen sana on artikkelin mukaan Itä-Lontoon eli cockneyn slangia ja tarkoittaa "kupillinen teetä". Nimivalinta liittyi lapsen syntymähetkeen. Myös tuolla Lula-nimellä oli selitys, mutta teenjuojana minua kiinnostaa enemmän tuo jälkimmäinen.

Mitä kaikkea mahdollisuuksia sitä olisikaan nimivalinnaksi, jos vanhemmat olisivat tienneet minkälainen teen ystävä meikäläisestä tulisi. Passissani lukisi kenties nyt Keisarin Morsian, Tiikerin Päiväuni tai Sadepäivän Ilo. Earl Grey tai Lipton ei olisi yhtään niin hyvä. Itämaissakin nimet tarkoittavat aina jotain mielenkiintoista.

Miltähän tuntuisi esittäytyä, jos nimi olisi Karibian Aurinko tai Seitsemäs taivas? En sitten mitenkään haluaisi olla pussitee tai teesekoitus. Eikös nimen vaihtaminen käy nykyään aika kätevästi muutamalla paperilla? Aiheutuisikohan tästä pitemmän päälle mitään hankaluuksia? Tosin tuollaisen etunimen pitäisi sopia myös sukunimeen, ettei ne ole ihan eriparia. Ja sitten puolison valinta. Ehkä se sopisi paremmin, jos miehen nimi olisi kahvilaatu, kuten Keisarin Morsian ja Presidentti. Tässä sitä onkin nyt pohdittavaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...